Kjært gjensyn med vippene

Jeg er så fornøyd med at vippene mine har kommet tilbake. De har vært borte siden november. Uten vipper føler man at en ser mer kreftsyk ut.

I perioden uten vipper og bryn, brukte jeg sminke for å markere øynene litt. Uten vippene blir det fort litt blast.

Uten og med vipper og bryn.
Uten og med vipper og bryn.

I begynnelsen av februar begynte de å komme frem igjen. Veldig tynne og litt krøllete i starten, men de kom seg fort og etter ca 2-3 uker var fullverdige.

Nå er de lange og tette. Rett etter avsluttet CG kur (13. Desember), startet jeg med vippeserum fra iGlow. Dette har jeg tatt på vippene hver kveld siden da. Hvis jeg slutter med dette, blir vippene som normale igjen. Dette er et supert produkt som jeg virkelig vil anbefale. Det koster litt, men den er veldig drøy.
Når man har opplevd å ikke ha vipper, så er denne kosten liten, iallfall for meg 🙂